Tel: 02 511 65 95      
  Disclaimer        
Home
Benor VZW
Producten /Diensten
Actualiteit
Publicaties
Agenda
Leden
Foto's
Video
Contact
Disclaimer

Aansprakelijkheid

Benor heeft met grote zorgvuldigheid deze website samengesteld. De vzw geeft evenwel geen garanties wat de actualiteit, de accuraatheid, correctheid, volledigheid of geschiktheid van de erin opgenomen informatie betreft. Zij kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die het gevolg zou zijn door fouten of weglatingen.

Voor de informatie op deze site geldt dus een niet-aansprakelijkheidsbeding.

Deze Benor-site bevat links naar andere websites die interessant kunnen zijn voor de bezoekers van onze site. Benor is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die gelinkte sites.

Auteursrecht

De informatie, documenten en publicaties op deze site mogen enkel voor niet-commerciƫle doeleinden en mits duidelijke bronvermelding (via de verwijzing naar de url van deze website www.benor.be) verveelvoudigd en openbaar gemaakt worden.

Privacyverklaring

Op de webserver worden logbestanden bijgehouden. Dat zijn bestanden waarin wordt bijgehouden welke bezoeker, op welk tijdstip welke pagina's heeft bezocht. Op basis van die logbestanden vindt regelmatig een analyse plaats van de aard van het bezoek aan de Benor-website: hoeveel bezoekers heeft de site per maand, welke pagina's worden het meest bezocht, door wie en met welke browser.

De informatie in de logbestanden wordt niet gebruikt voor welk commercieel doel dan ook en wordt niet doorgegeven aan derden. Op de site zijn soms formulieren terug te vinden waar bezoekers informatie moeten geven zoals hun naam, e-mailadres en/of andere gegevens. Die gegevens worden alleen gebruikt om het verzoek van de bezoeker optimaal af te handelen en met hem of haar in contact te kunnen komen. Persoonlijke gegevens zoals naam worden gebruikt voor het beheer van de site (statistieken) en worden niet aan derden doorgegeven of publiek gemaakt.

Op de Benor-site wordt gebruik gemaakt van cookies. Dat zijn kleine bestandjes die op de harde schijf van uw PC bewaard worden. Zij bevatten geen persoonlijke informatie, maar dienen enkel om uw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. Zo wordt bijvoorbeeld uw voorkeurstaal onthouden zodat u niet telkens uw taalkeuze moet aanduiden bij een volgend bezoek aan onze site. U kan het gebruik van cookies uitschakelen in uw browser indien u dat wenst. Hou er dan wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan onze site minder vlot kan verlopen.

 
 
Benor

Lombardstraat 42 rue Lombard

Brussel 1000 Bruxelles
Tel: 02 511 65 95

Fax: 02 514 18 76

info@benor.be
 
 
 
  Home  
 
  Benor VZW  
 
  Producten /Diensten  
 
  Actualiteit  
 
  Publicaties  
 
  Agenda  
 
  Leden  
 
  Foto's  
 
  Video  
 
  Contact